2006-10-20

Men suck

Nu har tydligen något pucko hotat den bloggare som var med och tillslut fällde Maria Borelius. Tyvärr är det sånt här man får räkna med när man är i rampljuset. Det är sjukt och vidrigt och jag hoppas Magnus klarar sig genom det.

Så hittar jag ett annat ärkepucko på nätet som driver tesen (på mycket lösa grunder) att Magnus bara ljuger. Ja jösses.

8 kommentarer:

Tobias Struck sa...

Tobias Struck här. Magnus har svarat på mina frågor via e-post. Antingen ljuger Aftonbladets Karin Henriksson eller ljuger Magnus Ljungkvist. Hon skrev att han hade sagt att han visste att det var en man bakom brevet. I sitt svar till mig skriver han att han kan ha sagt "han" och att Karin Henriksson missuppfattade honom. Döm själv:
http://tobiasstruck.blogspot.com

Synd att du måste kalla mig "ärkepucko" för att jag tillåter mig att accenturera inkonsekvenser i Ljungkvists information. Han är socialdemokratisk pressekreterare på landstinget i Stockholm. Den som inte granskar honom är antingen socialdemokrat eller bara lat.

Mathias Sundin sa...

Har du någonsin blivit intervjuad? Jag har aldrig blir 100 procent korrekt citerad. Alltid smyger det sig in något litet fel någonstans, och dessutom är det svårt att veta exakt vad man sagt eftersom intervjun ofta är lång men artikeln är kort.

Jag tycker hela din blogg verkar mycket märklig. Och att utifrån så småsaker som du lyfter upp kalla honom lögnare tycker jag är puckat.

Granska på du, men med så svaga bevis blir du bara utskrattad.

Tobias Struck sa...

Mathias. Så här refererade Karin Henriksson sin intervju med Magnus:

"- Vet du vem som ligger bakom dödshotet?
– Nej. Det är en man och jag har kollat upp IP-adressen. Mer vill jag inte säga eftersom en polisutredning pågår".

Så här skrev Magnus till mig att han hade sagt till Henriksson:

"... Jag sa till AB att jag spårat IP-adressen till en institution. Vilket jag hade. Antagligen använde jag mig av ordet "han" när jag talade om personen bakom hotet och det har AB tolkat som att jag vet könet bakom avsändaren, det gör jag förstås inte. Det är polisens sak att ta reda på vem som ligger bakom hotet".

Skratta, tyck att min blogg är "mycket märklig" etc. Antingen ljuger Karin Henriksson - eller så ljuger Magnus Ljungkvist.

Du struntar i vilket. Det gör inte jag. Du tar en till drink, jag funderar vidare. OK?

Mathias Sundin sa...

Jag tycker det låter som en fullt rimlig förklaring. Han råkade väl säga fel, eller hon hörde fel. Tror du att allt som står i intervjuer är exakt det som sades och tror du man kommer ihåg exakt allt man sa?

Du verkar lite överspänd. Ta en drink själv, och slappna av.

Tobias Struck sa...

Matihas. Så du tycker inte ens att det är tråkigt att en journalist förvanskar dina ord, när du kan misstänkas för ett brott genom den felaktiga transkriberingen?

Hur skulle Magnus ha kunna vetat avsändarens kön? Det är det som är pudelns kärna här. Om Karin Henriksson låter det betraktas som att han har den informationen, så kastar det onekligen en skugga över Magnus. Du är ändå fullt nöjd?

Jag dricker inte alkohol, slutade för två år sedan. Jag sjunger, idrottar, tränar min hund, tittar på film eller har sex för att koppla av från jobbet. Tack ändå.

Mathias Sundin sa...

Jo, jag tycker det är tråkigt, men inte så mkt att göra åt. Han påstår ju inte att han vet att det är en han, bara att han råkar säga det.

Tack jag vill helst inte veta mer om ditt privatliv. Gör något av det där istället för att gräva ner dig i saker som inte existerar.

Tobias Struck sa...

Mathias. Jag vill helst inte att du kallar mig "ärkepucko" och säger att jag är spänd - utan att veta något om mig. Så om du inte vill veta något om mig, så föreslår jag att du håller dina idéer om mig för dig själv.

Du verkar vara en trött snobb utan värde för kulturutvecklingen. Så varför skriver du?

Mathias Sundin sa...

Jag har inte bett om att få veta något om dig. Jag skriver vad jag vill här, och du vad du vill på din blogg. Hej då.