2006-09-22

I'm back

Jaha, då är det lite nypremiär för den här bloggen. Jag har inte haft någon tid alls under valrörelsen att skriva men hoppas kunna få det nu. Mitt fokus för bloggen blir den amerikanska inrikespolitiken men jag kommer framöver också lägga mig i den svenska lite mer. I en valrörelse kan minsta lilla stavelse blåsas upp till stora rubriker, men nu är det viktigt för alla liberaler att driva regeringen i rätt riktning samtidigt som vi fortsätter bearbeta sossarna och vänstern.

Jag kommer framöver berömma, kritisera och försöka påverka regeringen. Men huvudfokus nu blir som sagt den amerikanska valrörelsen. Det är cirka sex veckor kvar till senats- och kongressvalen och jag planerar en resa till Washington D.C. och den spännande valrörelsen i Virginia. Nu ska jag läsa in mig lite på vad som har hänt under min frånvaro. Noterar snabbt att Bush har varit på offensiven och fått en bump uppåt i förtroendet.

Inga kommentarer: