2006-04-03

Dagens roligaste!

Jag garvade rejält när jag imorse såg på nyheterna att George Bush (båda två) härstammar från Sverige. Tänk alla svenskar som verkligen föraktar W. Bush, så kommer han från Sverige! Hoho, det var nog en och annan juice som hamnade i fel strupe.

5 kommentarer:

Niklas Frykman sa...

Såsom värmlänning har jag fördjupat mig i ämnet.

Mathias Sundin sa...

Jag tror inte det påverkar hans åsikter men jag tror att Bushhatare har mycket svårt med att en några procent av honom kommer från Sverige.

Wille sa...

En parentes i sammanhanget angående Kantarellkungens kommentar:
I byn/orten jag bodde i under tidiga tonåren fanns en gubbe i telefonkatalogen som hette "Lars Stalin" vill jag minnas..

Mathias Sundin sa...

Numera har Lars Stalin bytt efternamn, han vill inte så tydligt visa sin koppling till en totalitär ideologi och person. Han står fortfarande för samma åsikter som hans namne, men vill inte fronta med det så mycket. Vad han heter nu? Lars Ohly.

Niklas Frykman sa...

Miljöpartiet hade fram tills för ett tag sedan en riksdagsledamot som hette Maria Stalin.