2006-02-02

Mohammed

Nej, jag tycker inte bilden är bra. Jag tycker inte heller den representerar min uppfattning om profeten Mohammed. Däremot har man rätt att rita bilden, publicera den och få kritik för det. Men inte bli slängd i fängelse, hotad till livet eller förbjuden att publicera den.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ett viktigt och bra inlägg!

Bulten i Bo sa...

Jag tycker inte heller den representerar min uppfattning om profeten Mohammed.

Skulle du i korta ordalag redogöra för hur din egentliga uppfattning om profeten Muhammed ser ut då?

Anonym sa...

ursäkta :S?
man får inte ens rita mohammed så varför ens göra det ?!
idioter som gjorde det , det var rätt åt dem att de hamna i fängelse !

Anonym sa...

Din horunge jag ska knulla din syrra upp och ner! Om du inte tar bort den! Jag ska anmäla dej!.. Han vad den Barmhärtigaste Person" Så han vad inte smust Som dej