2006-02-16

Det räcker inte med en pudel

Att göra en pudel har blivit den mest effektiva metoden att komma undan när man gjort något riktigt korkat. Men jag undrar om metoden inte kommer börja tappa i effekt nu när alla använder sig av den. Eric Fichtelius visar oerhört taskigt omdöme när det nu visar sig att han varit på middag hos Göran och Anitra i november och dessutom slaggat över där.

Fichtelius är den journalist som avslöjades ha en betydligt närmare relation till Göran Persson än vad som var känt när han frågade ut honom bland annat i SVTs valutfrågning inför förra valet. Han fördes över till inre tjänst och jobbar nu med SVT24. Nu är han chef på kanalen.

Trots detta förflutna med Göran Persson så tackar han ja till inbjudan och sover över på Harpsund med sin fru. Hans svar är dock bara att direkt be om ursäkt: "Jag gör en pudel." Jaha, det räcker inte. Det är inte acceptalbelt att en chef på "den fria televisionen" SVT har en så nära relation till statsministern. Eftersom Fichtelius uppenbarligen inte har förstått det trots tidigare bannor så kan han inte vara kvar som medarbetare på SVT. Det borde vara fullständigt självklart för hans chef, som säger sig vara upprörd över det hela. Hans mailadress är: jan.axelsson@svt.se.

1 kommentar:

Anonym sa...

"den fria televisionen"

MUAHAHAHAHA!!