2006-01-16

Nej då, det behövs inget maktskifte

Johan Ingerö på Right Online visar på ytterligare en politiserad tjänsteman, länsarbetsdirektören i Stockholm Birgitta Heijer som skriver så här i en debattartikel:

"Äntligen börjar den goda konjunkturen återspeglas på arbetsmarknaden i Stockholms län. Arbetsmarknaden i länet ser ljusare ut än på länge, företagen är optimistiska om framtiden och sysselsättningen ökar i alla branscher. Samtliga konjunkturbedömare och prognosmakare i länet har fångat upp samma signaler – arbetsmarknaden i Stockholm blir stadigt bättre."

Om Heijer hade skrivit under detta själv hade det varit tjänstefel, nu skriver hon under tillsammans med Roger Mogert, arbetsmarknadsborgarråd för - ja ni vet redan - socialdemokraterna. Dubbelt tjänstefel. Dubbelsuck.

2 kommentarer:

Tino_G sa...

För mig är korruptionen mycket större valfråga än vänsterns dåliga politik.

Republikanerna har vettigare åsikter än Demokraterna, men jag är ändå glad att det finns hård konkurrens så att politiskt korruption snabbt har höga kostnader och minskar.

I Sverige har de blivit så trygga i makten att de gör vad de vill. Det är nästan obehagligt när man ser det på nära håll. Hur kan folk acceptera att statliga myndigheter, som tillhör medborgarna och finansieras av skattepengar blivit ägodelar av ett politiskt parti?

Mathias Sundin sa...

Ja, det är en jävligt bra fråga!