2005-12-24

God jul!

Jag vill önska er läsare en riktigt god jul. Besökssiffrorna har under min tid som bloggare överstigit mina vildaste fantasier och utbytet med er som läser är det absolut bästa med att ha en blogg.

Under helgen har jag mycket material att läsa in eftersom jag tillträder som oppositionsråd den 9 januari, men jag ska också se till att uppdatera mig lite mer om den amerikanska politiken. Det har jag inte hunnit med senaste veckan.

Dessutom så kommer det bli en liten förändring på bloggen, jag ska byta adress till chydenius.se och håller på att peka om nu. Den nuvarande, mathiassundin.se, ska jag använda som min personliga hemsida och där starta en kommunalpolitisk blogg.

Från mig till alla läsare - en riktigt god jul!

5 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul på dig själv och lycka till med det nya jobbet!

Ser fram emot att läsa intressanta rapporter från kommunpolitikens kanske inte alltid så spännande värld ;)

Anonym sa...

Det kan, enligt min erfarenhet, vara väl så mycket spänning och intriger i kommunpolutiken som i rikspolitiken.

Mathias Sundin sa...

Jovars, det kan man lugnt säga. God jul på er två.

Ola J Hedin sa...

Jag har alltid gillat att önska god fortsättning på julen, det känns så mycket längre än julen då liksom. Så här kommer det: God fortsättning, ett stort tack för ditt bloggande och ett riktigt stort "go get them!" inför nya jobbet!

Mathias Sundin sa...

Tack Ola! Det värmer.