2005-11-28

Måltjuven Bodström

Jag kan inte låta bli att tycka det ser så himla roligt ut när justieminister Thomas Bodström vräker sig fram framför den i fyra månader kämpande Niclas och slår bollen i mål mot Djurgården. Det är FCZ jag pratar om, ni som missat det, har verkligen missat något.

I helgen var det säsongsfinal på programmet där 15 nördar som aldrig sett en fotboll hårdtränats av Glenn Hysén, i form av ett möte med svenska mästarna Djurgården. Som extra förstärkning kallades tidigare AIK-spelaren Thomas Bodström in. Han glider in på en räkmacka och snor helt fräckt målet för en av killarna i FCZ. Håll med om att det är hejdlöst kul hur företrädaren för det solidariska partiet häver sig fram och FCZ-spelaren Niclas försiktigt efter matchen erkänner att han är lite sur på Bodström. Men du kan alltid rösta bort honom Niclas!

2 kommentarer:

Rommedahl sa...

Men Bodström är inte socialdemokrat. Han gled in på en räkmacka även där.

Han hör till sosseadeln, inte arbetarrörelsen.

Patrik sa...

Roligt kanske, men samtidigt ganska naturligt. Har man varit elitspelare brukar man ha tävlinginstinkt och den försvinner inte bara sådär, framförallt inte för en AIK:are mot dif. Jag måste erkänna att Bodström har en plats i mitt hjärta, inte som politiker men har man gjort mål på bajen och nu då dif så kan man inte vara helt igenom ond:)