2005-10-08

Ohly är köpt av CIA! Del II

Ja, vad var det jag sa? Nu kommer mycket riktigt anklagelser mot Lars Ohly att han går USAs ärende. Det är partimedlemmar som nu skriver till partistyrelsen och Ohly och talar om hur bra det är på Kuba trots USA.

Jag har träffat på galningarna i Svensk-kubanska föreningen ett antal gånger, ikväll är de igång igen när de firar mördaren Che Guevara. De är de mest obehagliga människor jag vet. Det finns något riktigt farligt bakom deras fanatism. Men man kan inte låta bli att le åt deras formuleringar:

"Självklart var det riktigt av Lars Ohly att upphöra att betala medlemsavgiften när han inte längre ville förknippas med föreningens solidaritetsarbete."

Denna del är också intressant med tanke på att Ohly påstått sig ha varit en oppositionell medlem i SVEK:

"På samma sätt är det bekymmersamt när partiordföranden gör just detta, mot en annan organisation, utan minsta lilla försök att föra fram kritiken för diskussion i organisationen."

Men man ska inte lägga för stor vikt till något dessa människor skriver.

1 kommentar:

Gork sa...

Jag tycker att Kuba är ett bra lackmustest. Om någon på fullt allvar tycker att Kuba är demokratiskt så kan man konstatera att den personen helt enkelt har dåligt omdöme.

Jag har en blogpost om detta.