2005-10-04

Jag behöver en treo!

Om det hjälper mot hjärnblödning vill säga. För det fick jag nyss när jag läste att Apoteket har lagt ut en reklambroschyr för regeringen i sina lokaler tillsammans med andra broschyrer om hösnuva och dylikt.

För det första: Vem på Apoteket har godkänt detta och hur tänker denna människa?
För det andra: Vem i regeringen kom på och vem godkände detta? (Hur dessa människor tänker vet jag redan.)

Nu börjar jag bli trött på alla skandaler runt regeringen och sossarnas politisering av myndigheter och företag där ingen ställs till svars. Nu är det dags att huvuden rullar - och mot det hjälper inte treo!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det konstiga är att ingen i slutändan någonsin ställs till svars för dessa direkt korrumperade grepp som sossarna använder för att behålla makten. Det är som att de förutsätter att befolkningen är en massa får som tål vad som helst.

Mathias Sundin sa...

Ja, exakt!