2005-09-02

Dagens tramsigaste

Jag kryssade Maria Carlshamre när hon kandiderade till EU-parlamentet, och jag är alltså en av några tusen anledningar till att hon sitter där (hon blev inkryssad). Men nu har jag ångrat mig (Olle Schmidt hade varit bättre), det hon skriver i dag på DN Debatt känns mycket märkligt. En lång redogörelse för hur dumt partisekreterare Johan Jacobsson har behandlat henne. Hon säger att hon är med på att ha inre tjänst och inte delta i debatten, men vill ändå fortsätta skriva i Östgöta-Corren.

Hur det än är med alla turer så tycker jag att är man åtalad för brott så ligger man lågt, punkt slut. Har hon problem med partiledningen så ta upp det med dom, vad är det att gnälla om tidningarna? De är ju överens i sak. En himla massa trams som får DN Debatt att tappa i trovärdighet och status.

Det ska väl också påpekas att det verkar som min fundering om hon skulle gå till Fi är felaktig, men jag får känslan av att det inte var helt uteslutet fram tills nu:

"Frågan är inte enkel. Jag vill inte bli politisk vilde, och jag har inga planer på att byta parti. Jag vill här också understryka att jag inte ser Feministiskt initiativ som ett alternativ."

2 kommentarer:

Robsten sa...

Man undrar lite stillsamt varför du en gång kryssade Carlshamre, det måste finnas någon orsak? Vad är det som ändrats från det du kryssade henne? Jag har å andra sidan aldrig gillat henne, och inte blev det bättre nu. Hon är slut politiskt oavsett vad hon gör eller inte gör.

Mathias Sundin sa...

Jag tyckte hon var en frisk fläkt och tyckte Olle Schmidt var så mycket att hänga i granen. Men hon har överraskat mig negativt, och Olle mycket positivt