2005-09-04

Citat om debatten

Det framstod som att det bara är två partier som står emot varandra inför valet nästa år - ett borgerligt parti och ett regeringsparti. Och det var bara det borgerliga partiet som hävdade att det har en politik.
-Henrik Brors, DN

"Det är ert fel att det ser ut som det gör!" som Maria Wetterstrand från regeringens stödtrupper sade - och spände ögonen i oppositionen... God natt!
-Henrik Alexandersson

Leijonborg svarar på Ohlys attack om att de borgerliga skuldbelägger de arbetslösa: ”Vi skuldbelägger inte de arbetslösta - utan er.” Regeringsblocket har inte skapat arbete. Ohly ner för räkning.
-Dick Erixon

När Persson inte vände ryggen till, eller klickade högljutt med sin kulspetspenna, såg det ut som om han hade ätit en oväntat stor citron.
-Johan Norberg

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det ingen annan som uppmärksammade att Ohly antydde att han gett med sig angående sänkningen av spritskatten?
Vid frågan om vad VPK skulle göra om det blev en uppgörelse i riksdagen mellan S och andra partier i frågan sa han rakt ut att det inte skulle ske. Uppenbarligen har kommunisterna kohandlat fram några smaskiga regleringar och/eller bidrag av något slag i utbyte mot HSB:s välkylda snaps till valfläsket.
Jag kan mycket väl ha felanalyserat Ohlys svar, men, han brukar ju faktiskt vara rätt uppriktig med sina åsikter. De är inte ofta man ser honom slingra sig på detta vis..

Mathias Sundin sa...

Lyssnade inte så noga då så jag har svårt att analysera det.