2005-08-27

Krystat var ordet

Om Värmland har något rekord i krystade kommentarer så gjorde sossarna sitt yttersta för att utmana det rekordet idag. Persson fick frågan vad de skulle säga om moderaterna som är för den nuvarande arbetsrätten och för skattesänkningar för låginkomsttagare. Han brukar alltid svara klart och tydligt men nu fick uppenbara problem och sa att nej då, det var inga nya moderater, istället för att både attackera både arbetslösa och låginkomsttagare så attackerade de nu bara de arbetslösa. Det lät så krystat och ingen tror längre på att det är samma gamla moderater. Den retoriken funkar inte längre.

Sen drog Persson innan Margot Wallström kom dit. Och Margot Wallström väntade till Persson hade hunnit åka. Hon menade att det var en slump och på frågan om hon inte borde bjuda hem partiledaren när han nu var i Värmland på besök klämde hon ur sig att han visste att han alltid var välkommen dit. Haha, jo tjena.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ingen liberal bloggare lansera meningen "Täbynomics" eller "Reinfeldtnomics" eller något liknande?

Anonym sa...

Hoppas någon inom den liberala bloggosfären kan göra ett likartat avslöjande som det om 60 minutes lögner gällande Bushs militärtjänstgöring fast någonting om sossarna istället?
Det pratas ju mycket om den "kristna högern" i USA. Men ingen nämnder något om den "kristna vänstern" i Sverige. Persson är ju för fan högkyrklig. Och den där broderskapsförbundet låter ju helläskigt.

jasonbob sa...

off white jordan 1
yeezy boost 350
longchamp
irving shoes
supreme outlet
air jordan
lebron shoes
jordan 1 off white
balenciaga speed trainer
supreme hoodie