2005-07-06

Öh..

Hörde nyss någon från Attac säga att de som är på G8-mötet inte är demokratiskt tillsatta. Jag vet inte om hon menade tjänstemännen, för på vilket sätt är inte ledarna för G8-länderna demokratiskt tillsatta? Det enda av dessa länder som inte är en fullfjädrad demokrati är väl Ryssland.

Jaja.

3 kommentarer:

Anonym sa...

H*n kanske menar att vi inte har röstat om vilka länder som skall vara rikast. Det tycker jag att vi borde införa, för vem har gett dem mandat att vara rikast?
Jag lägger min röst på Nordkorea som inte blir belönad för sina ideologiska idéer.

Anonym sa...

Menar hon inte de som var där för att demonstrera?
De anser sig ju tala för hela världen, men ingen har röstat på dem...

Mathias Sundin sa...

Hehe ja. Jag konstaterar att vi inte har en aning om vad hon menar. Troligen inte hon själv heller.