2005-06-29

Häggis i rampljuset

Det verkar som Göran Hägglund satsar hårt på att synas under de veckorna politiker syns minst. Visserligen brukar politikens Hultsfred, Almedalsveckan, noga bevakas men jag tror fortfarande att folk är så där intresserade mitt i sommaren.

Håkan Jacobsson påpekar nämligen att Hägglund är inbokad på en väldans massa evenemang under veckan. Samma taktik som Maud Olofsson körde förra året.

Visst, det är inte helt bortkastat. Hägglund behöver först övertyga journalister och andra opinionsbildare för att lättare kunna nå ut till väljarna genom media.

Jag såg också att hans förslag som verkade väldigt ogenomtänkt i morgonsoffan i morse (om en maxgräns på bensinpriset på 10 kr) fick en bättre vinkling i Rapport, än vad det blev i morgonsoffan. Om jag ska hålla mig till min teori att folk inte är så där värst intresserade nu, så borde de flesta sovit då. Så ingen större skada skedd. Men å andra sidan, så grillar de väl vid 19.30...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vill inte vara petig men ändå. Tror möjligen att du missuppfattat Håkan lite. Det är riktigt att Almedalen förra året gick väldigt bra för Maud. Dock var det inte så att hon var med i en hel massa paneler och seminarier. Har inte kollat hela programmet så jag vet inte exakt hur mycket Hägglund är inbokad på år för att göra en jämförelse med Maud förra året. Möjligen en petigt inlägg men jag brukar inte göra så många sådana så ibland slår jag till :-)

Mathias Sundin sa...

Point taken, men det var ingen större skillnad på det jag skrev och det Håkan skrev. Men ok =)

Robert Nordman sa...

Häggis...
Varför ser jag plötsligt bilden av en viss skotsk nationalrätt framför mig?

Robert Nordman sa...

Och för att lägga till en mer seriös kommentar:
Skall faktiskt bli intressant att se vilka testballonger som skickas upp under sommaren; dels de mer genomtänkta under Almesdalsveckan, men också de oftast mindre genomtänkta som dyker upp under semersterveckorna.

Mathias Sundin sa...

Hehe Robert!

nenafea sa...

Clicking Here home my company check my reference visit here see page

theslo sa...

j2x74p6v76 l6t98y6a26 a9u18a7k55 m6m80f8h89 m9q22u9b99 a2n76h4s18