2005-05-11

Svek II

De riktiga dårarna i Sverige verkar tillhöra organisationer som kan förkortas SVEK. Den största är Svensk-kubanska föreningen (SVEK I) som stödjer Fidel Castro. En annan är Svensk-koreanska föreningen (SVEK II) som stödjer den Nordkoreanska diktaturen.

Det är otäcka människor, men det går också att ha riktigt kul åt dom. Som här:

DFRK har uppmanat USA att sluta visa filmen "Die Another Day", den tjugonde James Bond-filmen, som man betecknar som en förolämpning mot den koreanska nationen.

Filmen om agent 007 är "smutsig och förbannad burlesk i syfte att förtala och förolämpa den koreanska nationen" sade sekretariatet för Kommittén för Fäderneslandets Fredliga Återförening i ett uttalande den 13 december.

Kommittén sade också att filmen bevisade att USA är ett "ondskans imperium" och "det högkvarter som sprider abnormiteter, degeneration, våld och korrupt sexkultur" och "roten till alla den koreanska nationens katastrofer och olyckor".

I "Die Another Day" kör Bond en svävare genom den demilitariserade zonen i Korea, tillfångatas, fängslas och torteras i Nordkorea.

"USA bör omedelbart upphöra med att visa filmen", sade uttalandet, eftersom filmen framställer DFRK som ett land i "ondskans axel", uppmanar till konfrontation mellan norra och södra Korea, grundlöst föraktar och förolämpar den koreanska nationen och illasinnat hädar även religionen".

Hehe ja, vad säger man? Att de uppmanar "USA" att sluta visa filmen visar vilken syn de har. I deras samhälle är det inga fria företag som visar filmer, där är det staten som gör det.

(Tips Benjamin)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är det jag alltid trott. Dom tuffaste vänsterörelserna lever inte ens i samma värld som jag!

/Brandman

Mikke sa...

It is extra funny, since James Bond had nothing to do with the US, and I believe the Producers or at least the studio is British too.