2005-05-24

Partiledarduellen

Jag antar att de flesta politiska bloggar kommer vara fulla med åsikter om debatten mellan Persson och Reinfeldt ikväll. Själv tycker jag det ska bli väldigt intressant att se hur Reinfeldt klarar sig.

Jag kan så här på rak arm bara minnas en debatt jag sett med Reinfeldt och Persson inblandade, och det var partiledardebatten för ca ett år sedan, inför EU-valet. Då gjorde Reinfeldt riktigt bra ifrån sig och var riktigt statsmannamässig.

Sedan dess har jag hört att han ska vara väldigt dålig på att debattera och att hans enda chans att vinna mot Persson är att han är så dålig så publiken börjar tycka synd om honom. Det låter väldigt konstigt. Men det som lever får se. Kl 20 smäller det och jag har köpt snacks.

1 kommentar:

AndersML sa...

Reinfeld är medveten om åskådarna på analysläktaren - han har låtit räkna på hur mycket Persson gynnats av hans skattesänkningar. Göran Persson vs Bo Lundgren, någon?