2005-05-11

Brutet vallöfte

Pär Nuder säger att sossarna troligen kommer bryta vallöftet att höja taket i sjukförsäkringen. Som vanligt hänvisar han lojt till ekonomin och andra angelägna reformer. Låt dom inte komma undan med sånt! Det var ett vallöfte! Något de lovade skulle hända om bara folk röstade på dom. Det ska man inte komma undan med om det inte blivit världskrig.

Sammanställ vilka fler vallöften som brutits och låt sossarna svara på det i valrörelsen. Borde inte det vara minst lika intressant för journalister som de borgerligas olika nivåer i sjukförsäkringen?

4 kommentarer:

AndersML sa...

Det måste vara lågkonjunkturen.

Robert Nordman sa...

Det positiva med att media lyfter fram det som ännu är lagom sammanjämkat är att det blir ett nyhetsvärde när det väl hänt...

Det blir ju uppenbarligen inget gemensamt valmanifest för (s) och (mp) såg jag. Se där skillnaden mellan allians och kartell!

Mathias Sundin sa...

Ja, där har du en poäng Robert. Dessutom kan dom kanske tröttna på det en aning när det närmar sig valet, eftersom de tjatat huvet av sig nu.

Nej, såg det på Rapport. En annan möjlig effekt är att rapporteringen av vänsterkartellen så småningom blir likadan som av alliansen. Ju mer alliansen blir överens, desto tydligare blir det två regeringsalternativ - och då måste s, v o mp granskas som ett sådant. Den matchen vinner vi.

Anonym sa...

Bra! Hoppas de bryter fler "löften"