2005-02-12

Var ligger Thailand?

Laila Freivalds hade ingen aning var Phuket låg, okej, det är inte helt konstigt, även om det kan tyckas att en utrikesminister borde ha hyfsad koll på var svenskar semestrar i stora skaror. Men vad jag kan minnas så nämndes inte bara Phuket så där utan att någon angav var på jordklotet stället ligger, och i vilket land. Vet utrikesministern inte var Thailand ligger heller? Och har hon inte fattat att dit åker svenskar i massor, då är mer inkompetent än jag trodde.

Det är klart att hon vet var Thailand ligger och att svenskar semestrar där. Att då skylla på att hon inte visste var Phuket låg är en dålig fint. Fakta är som tidigare. Thailand med tusentals svenskar träffades av en flodvåg, Laila Freivalds gjorde inget fören dagen därpå. Anledningen till det måste vara inkompetens.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Laila Freivalds är inkompetent, Göran Person och UD är inkompetenta, regering och riksdag är inkompetenta, ja alla är inkompetenta utom bloggare.

Niklas Frykman sa...

Att vara okunnig om något geografiskt objekt är i sig inte ett hinder för att vara utrikesminister. Däremot måste man snabbt som attan vara beredd att ta till sig information när något inträffar.

Anonym sa...

Jag tycker att hon är sexig