2005-01-30

Sitt fulla stöd

Hans Dahlgren (se nedan) sa också att EUs utrikesministrar skulle träffas imorgon och prata om valet i Irak. Han var säker på att de skulle uttrycka sitt fulla stöd.

Vad bra! Irakierna blir säkert evigt tacksamma för att de sitter i Bryssel och säger att de stödjer dem. Ett uppmuntrande ord är aldrig fel när man riskerat livet för demokratin.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Att riskera sitt liv för demokratin är vardagsmat för EU politikerna. Jag menar, har du sett vilken buffé de måste tvinga sig igenom varje dag?!

Mathias Sundin sa...

Sant. Jag var väldigt orättvis i min kommentar =)

brrry sa...

God dag alla, jag är Robert Johnson lag med namn, jag är från Johannesburg SA, har jag sett fram emot en verklig lån företag under de senaste 2 månaderna och allt jag fick var grupp av bedrägerier som gjorde mig att lita på dem och i slutet av dagen, lurade de mig om $ 5000 utan att ge något i gengäld, var mitt hopp förlorat, jag blev förvirrad och frustrerad, jag tycker att det är mycket svårt att försörja min familj, jag ville aldrig ha något att göra med lån företag på nätet igen, eftersom jag aldrig betrodda lån företag igen eftersom jag lurad, så jag gick för att låna pengar från en vän, jag sa till honom allt som hänt och han sa att han kan hjälpa mig, att han vet ett lån företag som kan hjälpa mig, att han bara fick ett lån från dem, riktade han mig på hur
att ansöka om lånet, jag gjorde som han sa till mig, jag tillämpas, även om jag aldrig trott, men jag försökte och till min största förvåning min lånet beviljades till mig inom 24 timmar, jag kunde inte tro, jag är glad och rik igen och jag är att tacka Gud att på denna bedrägerier över de platser ett genuint företag som detta fortfarande existerar, vänligen jag råda alla där ute som är i behov av lån och kan vara tillförlitliga, pålitliga och kan betala tillbaka på tid av medel till kontakt (diamondloancompany01@yahoo.com) och vara fri från bedrägerier på internet. de kommer aldrig att svika dig.