2004-07-25

Ny adress och nytt namn

Ja, som ni ser så har jag skaffat mig en ny adress, www.mathiassundin.se. Anledningen är att jag vill kunna utveckla bloggen lite friare än vad som är möjligt om den ligger under blogspot. Layouten kommer så småningom ändras lite och jag har nu möjlighet att lägga upp tema-sidor, om presidentvalet tex.

Namnet på bloggen är också nytt; I Chydenius fotspår. Det jobbigt ambitiösa målet med bloggen är att fortsätta det arbete som den svenska liberalismens fader, Anders Chydenius påbörjade för över 250 år sedan. Vi behöver en ny Chydenius i Sverige, kanske kommer han eller hon poppa fram någonstans ur bloggvärlden?


2 kommentarer:

AndersML sa...

Klart ambitiöst namn. =)

Vad skiljer en blogger-powered mathiassundin.se från sundin.blogspot.com? Utöver annonsfriheten.

Mathias Sundin sa...

Stora skillnaden är att jag kan lägga upp temasidor om olika saker. All text behöver inte ligga i bloggen. Skulle blogspot krångla i framtiden, som den gjorde för ett tag sen, kan jag alltid byta till något annat uppdateringsprogram.