2008-10-26

Ny TV-reklam

Till bilder på terrorister och diktatorer upprepar McCain-kampanjen det som Joe Biden sa om att Barack Obama kommer bli testad:Barack Obama talar återigen direkt till väljarna i denna två minuter långa video:I en annan reklamfilm attackerar Obama-kampanjen McCain-kampanjen för attack ads.

Hos Nielsen kan ni se hur mycket de båda kampanjerna lägger på TV-reklam i battleground states.

Politico listar de tio sämsta reklamfilmerna detta val.

9 kommentarer:

Mattias sa...

Alla reklamfilmerna var ju för valet till repesentanthuset, synd att inte en enda om Presidentvalet var med. Det var dåligt av dem att ta med John Cornyns film, den är ju så bra som det kan bli :D.

"attackerar Obama-kampanjen McCain-kampanjen för attack ads." - Det där lät väldigt kul.

whfowgpwJNM sa...

När jag arbetade som datasäljare så fanns det en taktik som vi kallade FUD (Fear, Uncertainty, Doubt) vilket gick ut på att sprida tvivel om konkurrenten och när man själv blev utsatt för konkurrentens FUD så var tricket att berätta att konkurrenter svartmålar och ljuger för att vinna affären och det är precis hur Obama framgångsrikt bemöter McCains attacker så att de slår mot McCains trovärdighet och inte Obamas, det verkar fungera väl.

magnus sa...

Obama lovade att sitta i knät på Chavez och Ahmadinejad när de kallade på honom, så ämnet var väl relevant även om kritik mot Obamas trovärdighet saknades i budskapet. Med 5 ggr större reklambudget än McCain görs inga misstag.


Detta kanske kan utsöndra adrenalin hos Obama-fans här. Obama menar att radikal "redistribution of wealth, and of more basic issues such as political and economic justice in society" hindras av "the essential constraints that were placed by the founding fathers in the Constitution".

Anders sa...

Nästan bara en vecka kvar och poster om tv-reklam och pengar.
Luften har verkligen gått ur den här bloggen.

Mathias Sundin sa...

AndersE: Du är välkommen att läsa andra bloggar. Finns säkert flera som skulle uppskatta det.

Anders sa...

Jag läser andra bloggar, det var bara en iaktagelse. Uppenbart så träffade den rätt.
Ingenting om att McCain nu satsar allt på Pennsylvania och det som hänt där den senaste tiden, inte minst då allt runt Ashley Todd.
Eller att Palin nu verkar ha gett upp och satsar allt på 2012.

Trodde ju inte att du skulle tröttna på det hela bara för att det går åt skogen för din kandidat, men sett till hur långt tid det är kvar, postningsfrekvensen och vad du skriver om så kan man ju inte dra någon annan slutsats.
Får hoppas att det blir mer skrivet när du väl åker till Nevada.

Mathias Sundin sa...

AndersE: Det var en hint.

Anders sa...

Och mina kommentarer var en hint till vad du skulle skriva om. Vilket du också gjort nu ser jag.

jasonbob sa...

nike shox for women
off white jordan 1
supreme hoodie
jordans shoes
adidsas yeezy
adidas yeezy
yeezy outlet
yeezy
giannis shoes
supreme sweatshirt