2008-01-03

Nedräkning

Jag försökte besöka kampanjhögkvarteren i Manchester i dag men det svinkalla vädret tvingade mig tillbaka till min varma, gosiga hotellrum. Jag knallade till Edwards och Clintons kontor eftersom de var närmast från där jag parkerade bilen. Det är inte så många minusgrader men det blåser som attan och blir riktigt, riktigt svinkallt. I morgon ska bli den kallaste dagen där här vintern i New Hampshire.

Jag åkte i stället ut till en stor mall och köpte en GPS till bilen. Nu slipper jag sitta och titta i kartan för att försöka hitta. Tycker skyltningen här är bristfällig och det är svårt att hitta. Det är inte bara att följa exempelvis väg 3 för ibland när 3:an svänger står det inga skyltar vilket gör att jag ofta hamnar snett och måste leta mig tillbaka.

Tänkte nu parkera på hotellet hela kvällen för att följa röstningen i Iowa och blogga under hela kvällen. Välkomna att hänga med och ställ frågor via mail eller skriv en kommentar så ska jag försöka svara.

Här får ni lite bilder från Edwards och Clintons kontor:

1 kommentar:

Anonym sa...

Synd att det blir så sent som resultaten börjar rulla in, får hur länge man orkar vaka :)