2007-12-10

Kort kort

Ursäkta att uppdateringarna är för sällan just nu. Det är mycket på jobbet och i övrigt. Jag hinner med en större uppdatering först i morgon kväll. Extra surt eftersom det har hänt mycket spännande i helgen. Obama och Oprah har varit på turné (bland annat inför 30 000 i SC!) och Rudy Giuliani har grillats i Meet the Press. Ni kan göra mig avundsjuk genom att se intervjun här och ni får gärna skriva i kommentarerna vad ni tycker.

4 kommentarer:

Ola Kinnander sa...

Hej, har sett Russerts intervju med Guiliani. (Tack för länken.) Rudy fick mest spela försvar, bl.a. om varför New Yorks skattebetalare år 2000 fick pröjsa för säkerhetsvakter för Guilianis dåvarande
älskarinna, Judith (som sedermera skulle bli hans tredje fru.) Det kanske viktigaste han pressades på var om det faktum att han vägrar offentliggöra hans säkerhetsfirmas klientlista, som till exempel inkluderar Qatar. Det kan potentiellt bli en mycket stor grej framöver, beroende på vad för slags skelett som finns i den garderoben.

Mathias Sundin sa...

Ja, den där affären har blivit rejält jobbig för Giuliani. Klientlistan har stor negativ potential, det instämmer jag i.

Har inte hunnit se intervjun ännu. Inget internet hemma (har flyttat) och kan ju inte sitta på jobbet jämt.

Peter sa...

Ett flertal bloggar har ju påpekat likheten mellan Giuliani och Clinton när det kommer till att försöka desarmera svåra frågor, däribland tex usaval.
Tror inte precis att vad de gör fungerar särskilt bra.

Hade dock gärna sett att Giuliani fått prata mer om sin planer gällande sin utrikespolitik. Då på grund av de uppfattningar som finns hos de som han har knutit till sig som rådgivare. Speciellt då nu efter att NIE:n om Irans kärnvapenprogram är ute.

Giulaini är troligtvis rökt, vilket är synd eftersom jag hade gärna sett demokraterna bli lite tuffare i nästa års presidentvalskampanj, och ingen av dagens kandidater har lika mycket ickevädrade problem och skandaler som Giuliani.

Anonym sa...

Russerts intervju med Giuliani fokuserade mest på frågor som byggde på insinuationer och på ogrundade rykten som sprids av hans fiender på vänsterkanten och som Giuliani elegant parerade och vederlade. Vad är det för strunt att försöka koppla ihop Nordkoreas kommunistdiktator med Giuliani eller att påstå att Giuliani slösar med livvakter för nöjes skull eller att han gör business med Al-Qaida? En ren smutskastning mot Giuliani genomsyrade hela intervjuen, Russert tangerade verkligen ett lågvattenmärke. Synd att Giuliani inte i nån större utsträckning fick berätta om sina ståndpunkter i de olika sakfrågorna, förutom NIE-rapporten som han belyste på ett sätt som inte kommit fram i media. Bra på sätt och vis att dessa ogrundade rykten togs upp så mycket för då kan de avfärdas snabbare.