2007-07-30

No Excuses

Har precis varit och hämtat ett paket med lite härliga böcker från staterna. Surt nog fick jag betala lite tull på det. Sjukt. Hur som helst, den bok som jag först ska ge mig på är Bob Shrums "No Excuses".

Shrum är politisk konsult och jag måste säga att han fascinerar mig. För vad är det med den här killen som har gjort att han har fått leda eller haft en ledande roll i inte mindre än åtta presidentkampanjer - varav han förlorat samtliga!

En gång okej, det ger erfarenhet, lära av misstagen och allt det där. Gång nummer två, okej mer misstag, ännu fler lärdomar. Gång nummer tre, fyra, fem - nu börjar det bli svårt att förklara. Men hur i helsike tänkte killarna sju (Gore) och åtta (Kerry) när de anställde honom? "Ingen kan förlora sju gånger i rad, let's hire him!" Obegripligt, men fascinerande.

Inga kommentarer: