2007-04-24

Det händer over there

Ja, det är ju ganska hektiskt att vara folkpartist dessa dagar, därav den dåliga uppdateringen. Här kommer lite av vad det som hänt senaste dagarna:

Den ena av Watergatereportarna, Carl Bernstein, har tillsammans med den andra reportern, Bob Woodward, har spenderat åtta år med att undersöka Hillary Clintons liv och kommer med en bok på 640 sidor i juni.

John Edwards har gjort en John Kerry, klippt håret för obscent mycket pengar. 400 dollar för två klippningar av hårsvallet som hans kampanj råkade betala. Vilket var fel, menar Edwards.

New Yorks borgmästare, mångmiljardären Michael Bloomberg, funderar fortfarande på att ställa upp, kanske för Independant Party.

Nu börjar Barack Obama presentera lite sakpolitik, det han fått kritik för att han inte gjort.

Spekulationerna om Al Gore fortsätter. Tidigare och andra kampanjarbetare har samlats för att förbereda en kampanj ifall Gore kommer ställa upp.

2 kommentarer:

Anders Eriksson sa...

Rasmussen Reports har ju även kommit med en poll, som placerar Obama och Clinton jämsides. Det är faktiskt extremt intressant. MyDD har ju länge drivit tesen att Clintons starka ställning överdrivs i polls, och den tesen har ju fått vatten på sin kvarn.

Mathias Sundin sa...

Jo, men det är en undersökning av många. Visst har Obama minskat avståndet, men en undersökning kan inte tas som något säkert.