2007-03-27

Smått o gott från over there

En medhjälpare till senator Jim Webb arresterades igår för att försökt ta med sig en laddad pistol in i senatsbyggnaden. Spekulationer säger att det var Webbs pickadoll som han lämnade till medhjälparen när han skulle iväg på en flygresa. Dessa jänkare.

60 procent av väljarna tycker att John Edwards gör rätt som fortsätter kampanjen trots fruns cancer. 29 procent tycer att han ska dra sig ur. Och nästan 40 procent tror att cancern kommer att tvinga honom att dra sig ur kampanjen senare. Han får också en skjuts uppåt i opinionen. Till 14 procent från 9 i förra mätningen för tre veckor sedan.

Tom Vilsack endorsade igår Hillary Clinton i presidentvalet. Han kommer att kampanja för henne. Vilsack blir nu delad ordförande i hennes kampanj och ryktet säger att Clintons kampanj har lovat att hjälpa honom med den skuld på 430 000 dollar hans egen kampanj hann dra på sig.

Enligt Washington Post så funderar fortfarande New Yorks borgmästare, dollarmiljardären Michael Bloomberg, på att ställa upp i presidentvalet.

Hillary Clinton visade sin styrka när hon drog in 2,6 miljoner dollar på en fundraiser i Hollywood. Ungefär dubbelt så mycket som rivalen Barack Obama som det pratades så mycket om när han besökte änglarnas stad.

Inga kommentarer: