2006-11-30

Spyfärdig!

Fy fan vad förbannad jag blir. STATStelevisionen hyllar på lördag DIKTATORN Fidel Castro och bjuder in tre KOMMUNISTER att samtala om den KOMMUNISTISKA REVOLUTIONEN!

Jag känner flera kubaner som bor här i Sverige som levt under och flytt från Castros förtryck. Varför får ingen av denna komma till tals?

Dessutom visar SVT två hyllningsfilmer till diktatorn. Jag blir spyfärdig, svimfärdig och förbannad!

UPPDATERING kl. 21.04:
Tack för nya TV-kanalen Axess! De visar på lördagkväll Castro - skapandet av en diktator. Kolla den istället.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det kallas "public service" och "fair and balanced". Men till skillnad från Kuba och Nordkorea där hjärntvätten är gratis, tvingas svenska tv tittare betala licens.

Lubbe Ferrysson

Hansa sa...

"Den 2 december firar Kuba dubbelt: Dels firas Fidels försenade 80-årsdag¹ dels La Révolutión som fyller 50. Fidel Castro har suttit vid makten i Kuba sedan 1959. Rykten om hans hälsa har satt igång spekulationer kring vad som kommer att hända med Kuba när han dör. Vem är han, mannen som överlevt mot alla odds och som sett 10 amerikanska presidenter komma och gå?
Det var för 50 år sedan den lilla skaran rebeller steg i land på Kuba för att starta kampen mot Batistas diktatur".

Ovanstående är ett klipp från hemsidan.. notera revolutionsromantiken. Castro är en mördare.

Mathias Sundin sa...

Ja, det är ofattbart.

Anonym sa...

Det är mycket fattbart. Det finns knappast någon på "FRI-television" som uppskattar demokrati eller ens förstår vad det är. Demokrater skulle inte söka arbete i den miljön.