2006-11-19

Hmm

Det rapporteras att Israel har blåst av ett flyganfall i Gaza för att hundratals människor trängt ihop sig i och runt byggnaden som skulle bombas. Nu hänger jag inte riktigt med här. Varför avblåste Israel attacken? De vill ju mörda civila! Nu hade flera trängt ihop sig på samma område, en bomb hade räckt. Varför avblåste då de blodtörstiga judarna attacken?

Ja just ja, så måste det vara! Även dessa mordbesatta judar insåg att världsopinionen skulle bli för stark mot dom om dom dödade så många palestinier samtidigt. Det är bättre att plocka dom några i taget.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nu hänger jag inte med. Försöker du vara ironisk eller vad?

För det var väldigt konstigt skrivet.

Mathias Sundin sa...

Ja, det var ironiskt.

Anonym sa...

haha ni är för söta. Humle, Trumle och Dumle.

Bulten i Bo sa...

När palestinierna ställde ut mänskliga sköldar blev israelerna tvungna att temporärt sluta med sitt självförsvar!

Självförsvar som dom bedriver på andra länders territorium.

Orwell kunde inte uttryckt det bättre!

Anonym sa...

Brunröde Bulten missar att folkrätten ger ett land rätt att försvara sig på det sättet som är det mest effektiva. Och det visste troligen Orwell. Däremot ordspråk som okunskap = styrka, krig = fred, frihet = slaveri sitter i ryggmärgen hos alla demagoger.

Lubbe Ferrysson

Anonym sa...

Vad hade hänt om hundra israeler trängt ihop sig som mänskliga sköldar kring en buss eller något annat av hamas eller fatahs "mål"?

Anonym sa...

"folkrätten ger ett land rätt att försvara sig på det sättet som är det mest effektiva."

Gäller det även Palestina? ( och gäller det Nordkorea?) Och vem är det som ska bedömma vad "som är mest effektivt" -landet självt?

Och ja, jag tror det var rädslan för världsopiononen som stoppade dem denna gång. Propotionerna i antal döda civila på respektive sida (ockupationsmakten/de ockuperade) talar ju annars sitt tydliga språk...

Anonym sa...

Gäller det även Palestina?

Självlart, fast självmordsbombare är troligen inte det mest effektiva sättet.

Jo, det är möjligt att världsopinion spelade sin roll när Israeler bedömde situation. Fast för muhammedanska terrorister spelar världsopinion ingen roll. Vad kan det bero på?

Lubbe Ferrysson

Mathias Sundin sa...

David: Självmordsbombaren hade ropat hurra och dragit ur sprinten.

magnus sa...

Folkrätten ger ingen som helst rätt att försvara sig med mänskliga sköldar. Det vet säkert både Bo och claes. (På tal om nyspråk kanske?)

magnus sa...

Även vid förra tillfället kan man nog säga att mänskliga sköldar användes enligt FN:s regelverk.Man får inte ha sådan utrustning som palestiniernas raketramper i bebodd tätbebyggelse.