2006-05-24

Men jösses, SVT

Nu backar SVT från anställning av anarkisten Petter, men ger ändå snubben lön under hela kontraktsperioden och ändrar sig dessutom efter påtryckning från politiskt håll. Eller, SVT försöker ändra ett fel genom att göra två till.

Nu kan Petter jobba heltid med att vandalisera centerns lokaler under hela valrörelsen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det säger oerhört mycket om hur långt åt vänster vårt lands myndigheter och offentliga-ägda bolag har vridits, att de överhuvudtaget kan övevräga en sådan här anställning, och alls inte andas någon som helst insikt i galenskapen och ironin. Inte ens nu när det slå över i att uppmuntra anti-demokratiska handlingar verkar någon självinsikt finnas.

Det är helt klart hög tid att SvT anställer en engagerad yngling från sverigedemokraternas ungdomsförbund. Vederbörande bör inte få några arbetsuppgifter, utan endast lön och obegränsad tillgång till tv-lokalernas kaffeautomater och personalmatsalar så att han i ro och välmåga kan få engagera den anti-demokratiska opinionen.

Henrik Bergquist

Robsten sa...

Anti demokratiska opinionen?? Inte visste jag att SD var emot fria val och parlamentarism. Ett tecken på att just en från SD INTE kommer att få en sådan anställning är att just din missuppfattning lyckats fått en sådan stor spridning. Du kan ju fundera på vilka som odlat denna uppfattning, kan det vara samma politiska läger som du skäller på?

Joel Malmqvist sa...

Njae. Misstaget var ju att anställa liraren. Sen kan han ju inte gärna sparkas rakt upp och ned för att nån i SvT-ledningen insåg att det inte var så lyckat att anställa denne utomparlamentariker som nån sorts ungdomskonsult. Det enda som funkar är att låta honom vara hemma med lön.