2006-02-23

So what?

EU:s handelskommissionär Peter Mandelsohn föreslår strafftullar på läderskor från Kina och Vietnam. Det kommer göra skorna 20 procent dyrare för oss. Han anklagar de två länderna för billiga lån, skattelättnader, hyror under marknadspris och felaktiga tillgångsvärderingar till skoindustrin.

Jaha, so what? Om dom är så dumma att de vill kasta bort pengar på att subventionera företag så att vi får billigare skor på deras bekostnad, vad är det att bråka om, förutom att det är dåligt för invånarna i dessa länder. Men hur som helst är det jäkla dumt att införa strafftullar så vi konsumenter i EU också får det sämre. Nötter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

- Därmed är ryktesspridningen igång. Republikanerna är mycket skickliga på det här men det går aldrig att spåra till partiet.


http://www.aftonbladet.se/vss/val2006/story/0,2789,783628,00.html

Mathias Sundin sa...

Jag förmodar att det inte är handelstullarna du menar, utan s förtalskampanj.

Att de alltid lyckas få med något negativt om Bush, det är fan otroligt. Ja, hans kampanjer har varit effektiva med sånt (även om det inte finns några bevis för att det styrdes av Bushfolk), men det finns otaliga andra också. En mycket stor del av demokraternas kampanj var just en anti-Bush kampanj, inte en pro-Kerry.