2006-02-10

Nämen vafan!

Jag satte juicen i fel strupe imorse när jag såg på nyheterna att SÄPO fått en internetleverantör att stänga Sverigedemokraternas sida på grund av deras publicering av Mohammedteckningar och uppmaning att skicka in fler karikatyrer. Det skulle innebära ett hot mot Sverige.

Puckona i Sverigedemokraterna har naturligtvis utnyttjat detta med Mohammedteckningarna till max för att piska upp främlingsfientliga stämningar, men precis som det är tillåtet att publicera dåliga Mohammedteckningar så är det tillåtet att ha en webbsida full med korkade idéer.

Jag tycker vi över hela världen verkligen börjar se medier och andra krypa för våldsverkarna i Mellanöstern, bara för att dom inte ska utföra något mer våld, för att lugna ner situationen. Jag blir knottrig av ilska när jag tänker på hur vi backar för dessa galningar. De muslimer som känner sig kränkta får naturligtvis bli det, de får gärna protestera så mycket de vill, de får kalla Jyllands Posten för idioter. De får göra vad de vill så länge de inte uppmanar till, eller tar till våld.

Vad staten genom SÄPO nu gör är att de kväver yttrandefriheten. Det råder det inget som helst tvivel om och det är INTE acceptabelt. Jag har publicerat en Mohammedteckning tidigare här på bloggen som en protest mot våldet, inte för att kränka någon även det naturligtvis kan bli en följverkning, när ska denna blogg släckas?

4 kommentarer:

Jonas Wiberg sa...

Det här är ett grovt brott begånget av regeringen, att stänga ner misshagliga sidor utan juridisk grund, Sverige börjar mer och mer likna en totalitär stat. Hur kan UD och Säpo motivera en nedsläckning av en website och hur ryggradslös kan en ISP vara att de facto gå regimens ärenden (jag kallar dem regim, de är inte en regering längre).

Detta måste utredas av åklagare, ett klart fall av brott mot YGL en GRUNDLAG i Sverige. JK har tidigare avfärdat en polisanmälan mot SD-kuriren för hets mot folkgrupp så jag undrar definitivt vilken juridisk grund som de åberopat för att stänga siten. Jag sympatiserar definitivt inte med Sverigedemokraternas politiska agenda men den maktfullkomlighet som visar sig nu med detta samt S beslut att öppna nätpoker visar med all önskvärd tydlighet vad S anser om demokrati. Vad händer härnäst? Kommer DNs politiska redaktör att fängslas? Tyvärr kommer detta tilltag inte att komma ut till folk och om det gör det kommer det att omgärdas med sådana politiska slagord och konnoteringar att ingen vågar opponera sig.
Var finns de som står upp för yttrandefriheten? Lars-Johan Hierta skulle vrida sig i sin grav så till den milda grad att om vi virade runt honom med koppartråd och satte magneter runt kistan skulle vi kunna ge tillräckligt med el till hela Ystad.

Jag mår så illa av detta, vad har hänt med Sverige? Varför står ingen upp för yttrandefriheten och pressfriheten längre?
Säkerhetspolis stänger site är en rubrik vi vanligtvis förknippar med totalitära stater, är det där vi är idag? Accepterar Svensken av idag detta beteende av sin egen regering samt säkerhetspolis? Vad kan vi förvänta oss härnäst? Vem kommer att bli utsatt för censur och åtal för sina yttringar och värderingar? Sverige har blivit ett sjukt land, rötan måste benas ur, jag skulle gärna se Freivalds framför KU och Säpo samt den ISP som följde anmälda till JK för brott mot grundlagen, men detta kommer aldrig att hända tyvärr. Sverige är för fegt och Svenskarna för indoktrinerade för att förstå vilka konsekvenser detta har.

Anonym sa...

Käft Mr Silence - tänk om Du är buggad? Du är väl inte född i UTLANDET lille vän?
Citat från vår ärade (må han osv.)justitieminister:

"Det är svårare att kontrollera läkare än advokater och präster. Läkare kan t ex vara utbildade UTOMLANDS".

Den här regeringen har tyvärr drabbats av ett oregerligt folk som måste kontrolleras in på bara benet för att inte allt skall gå överstyr (makten alltså.
De enda präster som jag ser anledning att bugga är imamerna som verkar begå hatbrott i varje predikan. K-G Hammar-varianten är fullkomligt harmlös. Ja Jesses!

Robsten sa...

"Jag har publicerat en Mohammedteckning tidigare här på bloggen som en protest mot våldet, inte för att kränka någon även det naturligtvis kan bli en följverkning,"
Du har således gjort exakt vad "puckona" i Sverigedemokraterna gjort, de publicerade en bild där muhammed tittade sig själv i spegeln med ögonbindel, den var uppe i mindre än ett dygn, de tog bort den frivilligt när det ryktades om starka reaktioner från vissa arabstater. För mig verkar det inte som om det är SD som piskar upp främlingsfientliga krafter till max, det gör "främlingarna" själva. Är det förrsten inte vi som i själva verket är "främlingarna"? Förövrigt skulle debatten må bra av att vi definiera ordet "främlingsfientliga". Nu används ordet som stigma.

yanmaneee sa...

jordans
golden goose sale
jordan 11
kd 12 shoes
kyrie irving shoes
canada goose jacket
supreme outlet
kd 12
golden goose sneakers
jordan shoes