2006-01-04

Är utredningar det bästa vi kan prestera?

Folk verkar helt lyriska över att Maud Olofsson föreslår en utredning över hur Sverige ska klara sig i en globaliserad värld. En utredning? Vi behöver ingen utredning! Vi behöver politiker med visioner, politiker som kan leda.

Utredningar verkar vara det absolut starkaste som går att föreslå idag i Sverige. Nu står vi inför den största utmaningen på några hundra år, då tar vi till rejäla kraftag...i form av en utredning. Ja, jösses.

2 kommentarer:

Robsten sa...

Mja, "folk" är lyriska. Vilka då? Massmedia? Andra politiker? För du menar väl inte svenska folket ute i stugorna? De har förvisso aldrig varit lyriska över Olofsson, vad hon är gjort. Inte när hon grät öppet i TV efter att ha fått beröm från SD, inte när hon sprang till polska ambasaden med blommor. Olofsson är en spelare av första rangen. I ett satirprogram så gjorde en kvinnlig variant på Parnevik" (glömt vad hon heter) en satir över Olofsson där hon satte fingret på att O. alltid verkar så arg. Nästa gång O. framträdde i TV så satt hon och log precis hela tiden, väldigt ansträngt, det såg jättekonstigt ut! Skönt att hon är sitt vanliga arga jag nu.;-)

Mathias Sundin sa...

Ja, folk som i folk på ledarsidor, journalister, allmänna tyckare. Point taken.