2006-01-17

Neo

Jag blev glatt överraskad när premiärnumret av Neo dök ner genom brevinkastet. Snyggt och tjockt nummer. Jag har svårt att bestämma mig om tidningen kommer bli en framgång eller inte. Den verkar rikta sig till ung borgerlighet. Jag är ju ung och borgerlig och gillar den som tusan, men jag är ju samtidigt ganska politiskt nördig. Men den håller ändå riktigt hög kvalité. En tidning med Björn Lomborg i första numret måste man ju bara älska. Jo, det blir nog framgång.

Jag gillar verkligen utgångspunkten att det blir bättre här i världen. Är det något som behövs så är det väl media som också för fram positiva nyheter. Synd att tidningen bara kommer varannan månad, men det kanske blir oftare i framtiden.

En bra premiär och en lovande framtid. Det blir en prenumeration för mig.

2 kommentarer:

Niklas Frykman sa...

Jag fick den också. Undrar om vi är såna där opinionsbildare nu...?

Mathias Sundin sa...

Eller så är vi bara medlemmar i Liberala studenter. =)