2006-01-29

Jösses

SSU:s nya ordförande Anna Sjödin greps inatt på en krog vid arbetarhaken på Stureplan, hon är misstänkt för våld mot tjänsteman. Vakten som hon gav sig på säger: "Jag har aldrig sett en tjej veva på det sättet. Hon vevade omkring sig och skrek 'jävla svartskalle'. De slet sönder tröjan, radion är förstörd, min klocka är borta."

Anna Sjödin menar att vakten sa "jävla blonda slödder" till henne. Upprinnelsen till bråket ska ha varit att Sjödin nekades att köpa mer i baren eftersom hon var för full.

Såna här rapporter ska man alltid ta med en nypa salt tills man vet mer. Men en sak kan man ju säga. Thomas Bodström får passa sig.

UPPDATERING kl 15.40:
Mindre lyckad kommentar av SSU:s pressekreterare, från DN: "Han påpekar att övervåld från vakter är ett allmänt problem. -Det är något vi kommer att ta upp vid med justitieminister Thomas Bodström på ett möte på onsdag som vi har inbokat sedan länge för en annan sak."

Kanske är denna maktarrogans en anledning till att de åkte ut? Vi ska inte ut, vi känner för fan justitieministern. Typ.

6 kommentarer:

Robsten sa...

Ja, fy fan! Jag läste att hon gett Bodström en del "svingar", jag kunde dock aldrig drömma om att denna hetlevrade kvinna gav sådana "materiella" svingar till höger och vänster. Dessutom att kalla en vakt av utlänsk härkomst "jävla svartskalle" var ju inte riktigt salongsmässigt antar jag.;-)

Anonym sa...

Även om vakter generellt är idioter, så kan Sjödin vara skyldig. Hon är aggressiv (för att kunna ta sig till den politiska toppen, och hon spelar rugby), och dessutom var vakten enligt uppgift läkare, så han kan då inte vara något drägg. Det är heller inte vanligt att killar misshandlar tjejer. Så hon kan allt vara skyldig.

Anonym sa...

Sjödin kanske ska kolla upp lagstifningen =)
Inte bara får man inte köpa mer öl om man är märkbart berusad, vakten (eller egentligen tillståndsinnehavaren) har som ansvar att avvisa en.

Anonym sa...

Best regards from NY! Picture of post surgery rhinoplasty

Anonym sa...

This is very interesting site... » » »

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Printer for black and white photographs Dsl bank luxembourg Free small tits com Can can orgy Webcams erotic preggo kut Fart fetish amateur videos pregnant+nude+babes Connecticut business insurance requirements pregnant pee sex Pamela anderson uncovered Eckard drug store in los angeles Pornstar india website