2005-10-30

Årets roligaste rubrik!

Hur kunde jag missa årets roligaste rubrik?! Igår skrev jag om Henrik Alexandersson som har grottat ner sig i Göran Perssons militärtjänstgöring och hans betyg därifrån. Rubriken på hans inlägg är fantastiskt roligt: Malajer för sanning.

Ni som inte förstår det roliga läste antingen inte min blogg för ett år sedan, eller har dåligt minne. De personer som gav sig på John Kerry för hans militärtjänstgöring i Vietnam kallade sig Swift Boat Veterans for Truth. Artikeln om partiledarnas betyg kom just i den vevan.

Hahaha! Av mig får Alexandersson en tia i betyg. Det får ni gärna arkivera också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dock finns det stora skillnader, främst i att awiftvets var medlemmar i Kerrys pluton eller andra veteraner som befunnit sig på plats före, under eller efter Kerrys tjänstgöring. Medan Alexanderssons inlägg måste ses som ett första stapplande steg i riktning mot att utreda frågan ordentligt.

Jag hoppas vi får en ordentlig utredning i detta då det så här långt låter mycket skumt.

Mathias Sundin sa...

Klart det finns stora skillnader, jag tror inte herr Alexandersson är helt seriöst med rubriken.