2005-10-10

Men för f-n!

Vad är det med folk i det här landet ibland? Jag vet inte jag ska skratta eller gråta. Här går en snubbe och vinner 122 miljoner kr på lotto, och är naturligtvis förbaskat glad. Men tror ni att det kommer nån jävla dödgrävare som påstår att han är psykolog, och säger: "Se upp Erik, så du inte börjar frossa i mat och lyxvanor".

Vad ska han annars göra med 122 miljoner spänn! Leva som vanligt. Helst bo kvar i samma gamla sketna lägenhet, inte sluta på jobbet. SUCK! Erik har nu så mycket pengar att han nu kan be vem som helst dra åt helvete, börja med den där psykologen.

1 kommentar:

magnus sa...

Jag vet inte det...

Okej, psykologen var nog lite banal i sin varning. Frossa i mat, typ.

Jag har läst om otaliga lodisar som vunnit i klassen 100 miljoner och som efter ett antal årt varit utblottade igen. Köpt slott som de inte kunnat sköta och liknande samtidigt som man inte klarat sprit och förlorat de relationer man hade.

Han funderade på att köpa Zlatan till ett gotländskt fotbollslag. Kanske bättre! :-) Att han skulle lista vad han skulle konsumera på upplevelser är ju bra om han räknar på några procents förräntning på kapitalet. Hur det går med vänner är väl en annan sak. Börjar han pyttsa ut till dem blir kanske vänskapen ansträngd - en annan kunskap som jag tror att psykologer kan ha.

Jag valde i dag en tidningsprenumeration framför Trisslotter - jag är obotlig pessimist och loser och håller iofs med dig... (i tysthet) ;-)