2005-09-12

Captus Blogg

Captus har verkligen gått från klarhet till klarhet och när de nu anlitar mig att skriva så har de uppenbarligen nått toppen! Inte nog med deras nyhetsbevakning, för ett tag sen kom deras webbtidning och nu är en blogg öppnad. Där kommer förutom Captus egna medarbetare också sju personer med egna bloggar skriva; Dick Erixon, Johnny Munkhammar, Stockholm Spectator, Ronald PM, Henrik Alexandersson, Fredrik Federley, och så jag då.

Vi har varsin dag att posta på, först ut idag är Dick Erixon, på torsdag är det min tur.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev själv tillfrågad i somras om jag ville skriva nån artikel till Captus webbtidning, men tackade nej pg.a tidsbrist för tillfället. Jag kanske borde ångar mig. De hade ju onekligen blivit ännu bättre, snudd på perfekta ;)

Anonym sa...

Hej igen skånsk redneck. Vi har ju redan en långt gången vapenliberalism i det här landet. Polisen i Ronna gör ett ingripande och tar in offret för förhör. Det står inte på innan de tilltänkta bödlarna går i ställning utanför polishuset i Södertälje och skjuter minst 15 hål i detsamma med sin AK47 för att få offret att inse att det är dags "inte minnas någonting". Och vad gör polismästaren i Stockholm? Jo hon beklagar att det inte fanns några nysvenska poliser att skicka. En sen efterträdare till Hans Holmer - ett annat stjärnskott med partibok på den svenska polishimlen. Ja jösses nu måste vi ta av jägarna deras vapengarderob igen! eller åtminstone tvinga dem att i stället för 5000kr vapenskåp investera i 30000kr dito. Hurra vad vi är bra.