2005-08-16

Statsrådsduellen 06

Dick Erixon har en ny väldigt bra grej han började med igår, statsrådsduellen. Han jämför den nuvarande ministern med den främste utmanaren från alliansen. Hittils har han hunnit med Thomas Bodström v. Johan Pehrson och Berit Andnor v. Kristana Axén Olin.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är verkligen en kul grej. har länge själv lekt med tanken vilka som ska bli de nya ministrarna i en borglig regering.
Finansminister blir väl Mikael Odenberg(m), Utrikesminister har ju maud olofsson sagt att hon vill bli(kan hon engelska)
Jan Björklund (fp) blir utbildningsminister. arbetsmarknadsminister borde Miricio rojas(fp) bli

Bulten i Bo sa...

Oerhört spännande, hur ska det gå när de slutliga poängen räknas ihop. Ska socialdemokraterna eller borgarna vinna när Dick Erixon får avgöra, spänningen är oliiiiiiidliiiiig.

Såg att alla justitieministerkandidater som vill ha mer diktaturmetoder inom rättssäkerheten fick högt betyg, både Johan Pehrson och Thomas Bodström fick 4 av 5 möjliga. Mitt personliga tips är dock att försvarsministerkandidat Jan Björklund kommer att få höga poäng för sin kamp att få svenska ungdomar i plastsäckar i kriget i Irak, antagligen delas full pott av chickenhawk Erixon ut där.

Efter detta kommer de borgerliga att ha en ointaglig ledning.

Anonym sa...

Bulten i Bo: så ditt argument att inte skicka svenska soldater till Irak är alltså att de kan komma att dödas? Klockrent! Du har inte tänkt tanken att det blir några andra soldater, t.ex. irakier, som då får ta smällen istället? Eller menar du att svenska soldater är mer värda än irakiska?

Fredrik sa...

Maid Olofsson som utrikesminister? Det får vi verkligen hoppas att hon INTE blir. Däremot gillar jag Erixons duell, kul idé.

yanmaneee sa...

adidas yeezy
jordan shoes
yeezy 700
yeezy
yeezy 380
giannis antetokounmpo shoes
lebron shoes
chrome hearts online store
nike x off white
kyrie irving shoes