2005-08-26

Persson eller Reinfeldt på stringtrosan?

En fråga till den kvinnliga delen av läsekretsen (och till den manliga som gillar att bära stringtrosor), skulle det vara frestande att köpa och ha på sig stringtrosor med texten Jag *hjärta* min statsminister/partiledare och en bild på Persson eller Reinfeldt? Eller varför inte Leijonkungen?

Ja, som vanligt är det only in America som gäller. Entreprenörer på internet försöker slå mynt av att guvernör Mitt Romney troligen ställer upp i presidentvalet 2008 och säljer allt från trosor till klockor med Romneys nuna på.

Det är inte bara prylar med Romney på som säljs, och trots att vi har massvis med opinionsundersökningar att tillgå så kan det vara intressant att se vems prylar som säljer bäst. John McCain toppar försäljningslistan före Giuliani, Condi Rice och Arnold. Hos en annan försäljare är Hillary i topp med senator Barbara Boxer som tvåa och McCain, senator Biden och Romney på delad tredje. John Kerry sist.

2 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Det är iofs kul, men inte direkt en nyhet. Det har länge varit enkelt att plocka fram en logga, skicka till exemeplvis:
http://www.cafepress.com/shop/politics/

Och så har du en färdig webbutik på 10 min.

Thymbra sa...

Ähum.. Jag har inte emot att vara reklampelare, men ev. stringtrosor är inte någon del som jag skulle visa upp i en valrörelse. En vanlig t-shirt fungerar alldeles utmärkt :)