2005-08-17

Landsmöte

Imorgon bitti åker jag ner till Göteborg som ombud på folkpartiets landsmöte. Jag hoppas att de har trådlöst internet på Svenska mässan så jag kan blogga därifrån. Om det går ska jag försöka skriva så mycket jag bara kan. Imorgon är det dock utskottsarbete och inga beslut fattas fören på fredag, då min motion om medlemsomröstning om partiledare är uppe. Så kanske en post på kvällen om hur utskottsarbetet har gått.

Som sagt, jag hoppas på det bästa men lovar ingenting. Vill det sig illa ses vi på söndag kväll eller måndag.

3 kommentarer:

Niklas Frykman sa...

Ses där dårå.

Anonym sa...

Hoppas det blir omröstning om partiledaren. Den där Lars är den svaga länken i alliansen.

Mathias Sundin sa...

Det gör vi Frykman!

Det kommer inte bli någon omröstning på detta landsmöte, tidigast 2007.