2005-08-13

Clinton svarar Pirro

Hillary Clintons utmanare i NYs senatsval Jeanine Pirro började sin kampanj med att angripa Hillary för att använda senatsposten enbart som ett redskap för att komma åt presidentsposten. Hon skulle inte bry sig ett dugg om New York-borna. Det stämmer troligen ganska bra.

Nu svarar Clinton, men inte Hillary utan maken Bill. Han säger att hans fru ännu inte bestämt sig om hon ska ställa upp i presidentvalet. Det är naturligtvis det bästa svaret, men Pirros anklagelser kommer ändå gå hem hyfsat hos folk tror jag. För de flesta är det självklart att Hillary kommer ställa upp i valet och hon kommer då inte hinna ägna mycket tid åt hemstaten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att hillarys kandidatur blivit så oerhört över-haussad att hon omöjligen kan leva upp till förväntningarna på henne.

Hon påminner i det lite om Mondales val till vp-kandidat i 1984 års presidentval, Geraldine Ferraro. Och vi vet alla hur miserabelt demokraterna gjorde det året.

Mathias Sundin sa...

Ja, det kan bli väldigt svårt för henne att så länge vara den som alla andra kommer ge sig på. Alla demokratiska utmanare och republikanerna. Om två år är det inte lika intressant med Hillary länge, hon kan vara uttjatad och nernött.