2005-07-20

Är det inte märkligt?

Jag har tänkt lite på det jag skrev tidigare idag om HD-utnämningen och Sveriges radio. Jag är en simpel bloggare som skriver precis vad jag vill på min blogg, ingen kan sparka mig, jag har inte lovat att vara nyanserad eller opartisk men ändå så är jag mer nogrann än statliga Sveriges radio med tydliga regler om opartiskhet.

SR-korren Anders Holmberg skriver att Roberts är mot det beslut som tillät fri abort i USA, utan någon hänvisning att det är en grupp med mycket starka intressen i frågan som kommer med det påståendet. Vore det inte rimligt att nämna det? Det är fan i mig hårresande när man tänker på det.

1 kommentar:

Mathias Sundin sa...

Ja, men där skriver de iallafall att det är kvinnoorganisationer som oroar sig. Och det är ju alldeles riktigt.