2005-06-25

2008

Vad passar väl bättre en midsommardag än att tänka framåt till nästa presidentval i USA? Ja, säkert en hel del, men konstig som jag är, är det just det jag tänker på. Se posterna nedan för för lite funderingar kring presidentvalet.

Och kom ihåg mitt grundtips: Det blir New Yorks förre borgmästare Rudy Giuliani som blir USAs nästa president. I valet besegrar han senator Hillary Clinton, från just New York.

2 kommentarer:

Undraren sa...

Det tror jag verkligen inte men jag kan hålla med, Hillary Cliton skulle vinna en sån duell. Är dock tveksam om någon av dom är kandidanter när det väl är presidentval igen. Men skulle det bli så kommer det bli både en rolig och spännande valrörelse

Mathias Sundin sa...

Varför tror du det? Lust att utveckla? Jag ska utveckla varför jag tror Rudy kommer vinna.