2005-03-01

Göran Hägglund

För ett tag sen gjorde jag en kort analys av Göran Hägglund som kd-ledare. Sammanfattningsvis tyckte jag att inledningen var dålig men att det finns potential. Kd-bloggen Syskonskap håller med mig i min analys med ett tillägg om att han räddade kd kvar i EU-parlamentet tackvare att han hårt drev alkoholfrågan i slutet av valrörelsen. Det kan nog stämma.

6 kommentarer:

Robert Nordman sa...

EU-valet: Själv uppfattade jag det främst som att Wijkmans framtoning som den mest seriöse av alla förstanamnen var mer avgörande.

Anonym sa...

Håller helt med! Det var enbart tack vare Anders Wijkman jag röstade på Kd. Göran Hägglund fanns knappt i mitt medvetande...

Anonym sa...

Håller helt med! Det var enbart tack vare Anders Wijkman jag röstade på Kd. Göran Hägglund fanns knappt i mitt medvetande...

Anonym sa...

Håller helt med! Det var enbart tack vare Anders Wijkman jag röstade på Kd. Göran Hägglund fanns knappt i mitt medvetande...

magnus sa...

Orsaken må så vara Wijkman, men hur många gånger röstade du. Kan det inte ha varit nåt ukrainskt fenomen som hjälpte KD, och vad heter du, Anders, i efternamn... (Nej, inte Wijkman förstås!!! vem skulle nu tro det??? tur att du avslutade med en anonym röstsede... öh kommentar..?)

/(FYI: spik nykter)

Magnus sa...

Jag håller med om att Wijkman var de stora dragplostret... men vår Göran blir bättre och bättre...